Secret Gem Dalmatians


Wij zijn Bertus en Linda en wonen samen met onze drie Dalmatische honden Lisa, Robbie en Yara in de polder van Stellendam.

Wij wonen hier samen met kat Harley, drie Kune Kune varkentjes Ruud, Hilda en Victor en de twee Arabische volbloeden Hamad en Niagara en natuurlijk onze gespikkelde mini-pony Daemon

Onze Dalmatische honden zijn (op volgorde van leeftijd):


  • Lisa - Namara's Speed of Sound,
  • Yara - Namara's Cookies and Cream, de dochter van Lisa en 
  • Robbie - Namara's Snow Man, Lisa's kleinzoon


Lisa is onze senior, hoewel ze daar zelf vaak nog anders over denkt. Ze is ook de de kleinste van de drie maar dat compenseert ze met haar geweldig lieve karakter. Ze heeft 3x een prachtig nestje pups op de wereld gezet bij Namara's kennel. Wij zijn heel blij dat Lisa deel uitmaakt van onze mini-roedel. Lisa is gek op uitjes zoals shows of ringtraining.


Yara is de dochter van Lisa en de beoogde moeder van het eerste Secret Gem nestje, Met Yara doen we aan jachttraining waar we samen veel lol aan beleven.


Robbie is onze geweldige LUA-reu. Hij heeft een heel zachtaardig karakter en vindt het heerlijk om samen naar funtraining of ringtraining te gaan.


Wij hebben sinds 2008 Dalmatische honden, toen Jessy als pupje van 8 weken bij Linda kwam wonen. In 2016 is Bikkel bij ons in Stellendam komen wonen als herplaatser. Beiden waren afkomstig van Sandra en Martijn van  Of Duke's Proud.

Nadat Jessy is overleden op 7 augustus 2020 is Yara (Namara's Cookies and Cream) bij ons gekomen en na het overlijden van Bikkel, is Robbie Yara gezelschap komen houden.

Eind 2021 is ook Lisa verhuisd naar Stellendam.